Menu
Zoeken Annuleer

 

Groepen

Op deze pagina leest het u het laatste nieuws uit de groepen. Via de filterbalk aan de rechterzijde kunt u de berichten filteren op de groep van uw eigen kind. Via het menu kunt u ook een kijkje nemen op de groepspagina's waar voor iedere groep is beschreven hoe we onze dag indelen en wat we ondernemen. Veel leesplezier !

De kop is eraf...

De kop is eraf. We hebben laten zien dat we verstand hebben van het weer door precies vier droge dagen in een lange periode van regen  te kiezen om met schoolkamp te gaan. Het waren vier prachtige dagen waarin  de kinderen  hebben geleerd samen te zorgen voor een lekkere maaltijd, te zorgen voor een gezellig sfeertje in de tent, te zorgen voor een sportieve houding tijdens allerlei spellen, zorgzaam te zijn voor de kleintjes van groep 3 en 4 die op donderdag op bezoek kwamen.  Ook een schoolkamp waarin ze hebben geleerd dat als je doorzet, je vanzelf een keertje aankomt op de plek van bestemming ook al lijkt het een eindeloze rit. Een week waarin de inzet van ouders weer onmisbaar blijkt om alle spellen te bedenken, om alle spellen uit te zetten, de boodschappen voor het eten te bedenken en te doen, om als groepsleider de groepjes kinderen te begeleiden, ....enz.enz

Inmiddels heeft groep 8 de eerste weeksluiting achter de rug en zijn alle kinderen in de "leerstand" gezet. Ze zijn van plan om er een prachtig laatste basisschooljaar van te maken.

Vanaf  5 oktober gaan we dagelijks werken aan de hand van het thema "Raar maar waar". De kinderen zullen proefjes gaan doen, machines ontwerpen, op zoek gaan naar bijzondere wetenswaardigheden, zelf vreemde "raar-maar-waar-verhalen" schrijven enz.enz.

Media
  • Logo kind rondje.png

Kalender

Geen gebeurtenissen om weer te geven.
GA NAAR KALENDER