Menu
Zoeken Annuleer

 

Groepen

Op deze pagina leest het u het laatste nieuws uit de groepen. Via de filterbalk aan de rechterzijde kunt u de berichten filteren op de groep van uw eigen kind. Via het menu kunt u ook een kijkje nemen op de groepspagina's waar voor iedere groep is beschreven hoe we onze dag indelen en wat we ondernemen. Veel leesplezier !

Zwemmen op de verjaardag van meester

op 11 november was het dan zover... De verjaardag van meester Colin.

Eerst hebben we de meester in de hal met de hele school toegezongen. Daarna gingen we naar onze eigen klas om de cadeaus aan de meester te geven. We hebben veel kinderen in de klas, dus hij kreeg ook veel cadeaus. Hij kreeg heel veel chocola!

Daarna ging meester uitleggen wat we allemaal gingen doen. We gingen koek- en appelhappen, puzzelen, kleuren, spelletjes spelen en sjoelen! En... We mochten op de WII! Daarop deden we bowlen. We hebben afgesloten met een ouderwetse stoelendans.

Toen kregen we een lekker broodje knakworst en stapten we op de fiets richting het zwembad. Daar mochten we met de hele groep gratis zwemmen, omdat we een prijs hadden gewonnen met Sjors Sportief. De meester ging ook meezwemmen!!  Aan het eind van de middag werden we opgehaald door onze ouders en het feest was (helaas) voorbij...

Het was een superleuk feest!!

 

Media
  • verjaardag meester.jpg
  • verjaardag meester 2.jpg

Kalender

Geen gebeurtenissen om weer te geven.
GA NAAR KALENDER