Menu
Zoeken Annuleer

 

Groepen

Op deze pagina leest het u het laatste nieuws uit de groepen. Via de filterbalk aan de rechterzijde kunt u de berichten filteren op de groep van uw eigen kind. Via het menu kunt u ook een kijkje nemen op de groepspagina's waar voor iedere groep is beschreven hoe we onze dag indelen en wat we ondernemen. Veel leesplezier !

Van harte welkom

We hebben een fijne start gemaakt in het nieuwe schooljaar, we zijn samen het jaar ingestapt zoals de voeten die we gemaakt hebben vertellen.
Ook onze klassen ketting is iets bijzonders.... ieder kind heeft een kraal of schelp mee gebracht om aan de ketting te maken, we willen daar mee zeggen "wij horen bij elkaar"
We hebben geleerd hoe we elkaar complimentjes kunnen geven en doen dit ook dagelijks door bijvoorbeeld iemand in het zonnetje te zetten.
Er zijn al weer een heel stel nieuwe kinderen bij gekomen in de afgelopen weken, ze worden hartelijk ontvangen in onze groep en de andere kinderen helpen ze graag op weg , helpen ze wegwijs te worden in onze groep.
We werken met thema's van KLEUTERPLEIN  ..... knutselen, taalontwikkeling, muziek, drama ,rekenontwikkeling...kortom alles komt aanbod ook in de verschillende hoeken zijn de kinderen met het thema aan het werk.
U bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen!

Groetjes,

Ellen en Margriet

Kalender

Geen gebeurtenissen om weer te geven.
GA NAAR KALENDER