Menu
Zoeken Annuleer

 

Ouderraad

De ouderraad is een enthousiaste groep ouders/verzorgers die allerlei activiteiten organiseert voor de kinderen. Zij vergadert ca. 5x per schooljaar waarbij ook altijd een teamlid aanwezig is. Gelukkig hebben we een grote ouderraad maar ook daar vinden mutaties plaats en het is dus belangrijk elk jaar te toetsen of er nog ouders zijn die ook willen deelnemen in de raad. 

Voor de meeste ouders is het gevoel van betrokkenheid bij school van hun kind(eren) een belangrijke reden om lid te worden van de ouderraad. Het lidmaatschap van de ouderraad geeft meer inzicht in het reilen en zeilen van de Oecumenische Basisschool. En het is een prettige manier om het team een handje te helpen en met eigen ogen te zien hoe de leerlingen genieten van alle leuke activiteiten die tijdens en buiten de lessen om worden georganiseerd. 

Samenstelling Ouderraad

Namens de ouders/verzorgers:
* Chantal Delgijer
* Henrike Grevers
* Irma van Boven
* Ivo Smit
* Rick van Geffen
* Niels Groot

Namens het team:
* Tamara Teerink

Taken van de ouderraad

De belangrijkste taken van de ouderraad zijn:
  • het beheren van de ouderbijdragen 
  • het assisteren bij ouderavonden
  • het assisteren bij schoolactiviteiten en -festiviteiten en dergelijke.

Ouderbijdrage

Jaarlijks vraagt de ouderraad een bijdrage van de ouders/verzorgers.. Van deze bijdragen worden activiteiten betaald, zoals: Sinterklaas, kerstviering, paasviering, avondvierdaagse etc.. Aan het begin van het schooljaar ontvangen de ouders/verzorgers de factuur van de Ouderraad via school.

Contact

Heeft u interesse of vragen? Laat het ons weten. U kunt contact met ons opnemen door te e=mailen naar Tamara

Kalender

Geen gebeurtenissen om weer te geven.
GA NAAR KALENDER